Uw bedrijfsgegevens


Uw persoonlijke gegevens

Geef hier de URL van de website op die u wilt controleren

De website moet overeenkomen met uw E-mailadres. Geef eventueel een ander subdomein op.


Indien u ook het kantoornetwerk van uw organisatie wilt laten controleren, zorg dan dat u vanaf een computer in uw organisatie werkt. Klik hieronder op ‘Aan’ en wij bepalen automatisch het publieke IP adres van uw organisatie.

Opt-in

SQNetworks biedt de Cyber Risico scan aan in samenwerking met CyberStatus, een initiatief van ThreadStone Cyber Security B.V..

Door op de toets ‘Start de scans‘ te drukken gaat u een overeenkomst aan met ThreadStone Cyber Security B.V. en stemt u uitdrukkelijk in met de volgende voorwaarden:

- U stemt namens uw bedrijf/organisatie er mee in dat ThreadStone Cyber Security de scan(s) mag uitvoeren en u bent bevoegd om uw bedrijf/organisatie te vertegenwoordigen.
- u stemt er tevens mee in dat er bij het uitvoeren van de scan(s) door ThreadStone Cyber Security persoonsgegevens worden verwerkt. Tot deze gegevens behoren onder andere de naam van uw bedrijf, de kamer van koophandel gegevens, uw naam, e-mailadres, postadres, host-adres en IP-adres. Wij verwerken deze gegevens voor het leveren van onze diensten en houden ons daarbij aan de met u gesloten verwerkingsovereenkomst. Meer informatie kunt u tevens vinden in ons Privacy & Cookie beleid.
- U stemt er mee in dat ThreadStone Cyber Security uw contactgegevens, waaronder uw e-mailadressen, maar ook de vestigingsgegevens van uw bedrijf/organisatie dan wel uw eindgebruiker mag (blijven) gebruiken om u te benaderen voor aanbiedingen van ThreadStone Cyber Security. Uw gegevens zullen enkel voor dit doel worden verwerkt.

U erkent dat:
(i) ThreadStone Cyber Security geen controle heeft over uw beveiligingsoplossingen en over het gebruik daarvan door u; en
(ii) ThreadStone Cyber Security niet op de hoogte is van de specifieke of unieke omstandigheden waarin de beveiligingsoplossingen door u wordt gebruikt.